• ʻaoʻao-poʻo-01
  • ʻaoʻao-poʻo-02

Pehea e hoʻonani ai i kou home me nā vases

多层瓶 (3)(1)

He ala maikaʻi nā vases e hoʻonani i kou home a hoʻohui i kahi paʻi o ka nani a me ke ʻano i kēlā me kēia lumi.Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻonani ʻana i kou home me nā vases:

1. E koho i ka nui a me ke ʻano kūpono: E noʻonoʻo i ka nui a me ke ʻano o kāu ipu e pili ana i ka wahi āu e makemake ai e hoʻonani.Hana maikaʻi ʻia kahi ipu kiʻekiʻe a lohi ma luna o kahi ʻaʻahu, aʻo kahi kīʻaha ākea e nānā maikaʻi ʻia ma ka papaʻaina a i ʻole ka papa.

2. E koho i nā pua kūpono: ʻO nā pua āu e koho ai e hoʻokomo i loko o kāu ipu e hiki ke hoʻololi nui i ka nānā a me ke ʻano o ka lumi.E koho i nā pua e hoʻokō i nā kala a me ke ʻano o kāu kāhiko.

3.Mix and match: Mai makaʻu e hoʻohui a hoʻohālikelike i nā nui like ʻole a me nā ʻano o nā vases e hana i kahi hōʻike kūʻokoʻa a hoihoi.

4. E hoʻohui i nā mea ʻōmaʻomaʻo: ʻAʻole pono ʻoe e hoʻohana i nā pua i loko o kāu ipu.ʻO ka hoʻohui ʻana i nā mea ʻōmaʻomaʻo e like me nā ferns a i ʻole succulents hiki ke hāʻawi i kou home i kahi ʻano hou a kūlohelohe.

5. E hoʻohana i nā kīʻaha e like me nā ʻāpana kūʻokoʻa: Hiki i nā ipu ke nani iā ​​lākou iho, ʻaʻohe pua a ʻōmaʻomaʻo paha.E hoʻohana iā lākou e like me nā ʻāpana kūʻokoʻa e hoʻohui i kahi paʻi o ka nani i kēlā me kēia lumi.

6. Hiki iāʻoe ke koho e hoʻohui i nā mea likeʻole me ka vase, e like me nā pua, nā pua maloʻo, nā lālā, nā pōhaku a me nā mea hoʻonani'ē aʻe.
Nā pua: ʻO nā pua i hoʻokomo ʻia i loko o nā kīʻaha hiki ke hoʻohui i ke ola a me ka ikaika i ka home.E koho i nā pua e like me ka waihoʻoluʻu a me ke ʻano o kou home, hiki ke hoʻonani i kou home.
Nā pua maloʻo: ʻAʻole hiki i nā pua maloʻo ke hoʻohui i ka nani i ka home, akā hiki ke mālama ʻia no ka manawa lōʻihi.E kau i nā pua maloʻo i loko o nā ipu e hoʻohui i ka pumehana a me ke aloha i kou home.
Nā lālā a me nā lau: E kau i nā lālā a me nā lau i loko o nā ipu e hoʻohui i kahi ʻono maoli a hou i kou home.E koho i nā lālā a me nā lau i kūpono i ke kala a me ke ʻano o kou home, i hiki ke hoʻonui i kou home.
Nā pōhaku a me ka wai: ʻO nā pōhaku a me ka wai i loko o ka ipu, hiki ke hoʻohui i kahi manaʻo maʻalahi a hou no ka home.E koho i nā pōhaku kūpono a me nā vases, hiki ke hana i ka home i mea hou.
Nā mea hoʻonani: Ma waho aʻe o nā pua a me nā lālā a me nā lau, hiki iāʻoe ke koho i kekahi mau mea hoʻonani e hoʻokomo i loko o ka ipu, e like me nā pua artificial, nā pele, nā mea pāʻani liʻiliʻi, a me nā mea'ē aʻe, hiki ke hoʻonui i ka leʻaleʻa a me keʻano o ka home.


Ka manawa hoʻouna: Apr-16-2023