• ʻaoʻao-poʻo-01
  • ʻaoʻao-poʻo-02

No ke aha ʻoe e pono ai i ka home i kahi kukui papaʻaina

灰色 (4)

E hāʻawi kēia ʻatikala iā ʻoe i kekahi mau kumu akukui papaʻaina hoʻonanihiki ke lilo i mea hoʻohui maikaʻi i kou home:

1. Hoʻohui i ke ʻano i kou home: He mea hoʻonanikukui pākaukauhiki ke hoʻohui i kahi paʻi o ke ʻano a me ka nani i kekahi lumi o kou home.Hiki ke lilo i wahi kiko o ka lumi a hiki ke hoʻonui i ka hoʻonaninani holoʻokoʻa.

2. Hoʻokumu i kahi lewa ʻoluʻolu: Hiki i kahi kukui papaʻaina hoʻonani ke hāʻawi i kahi lewa mahana a hoʻokipa i kou home.Hiki ke hoʻohana ʻia e hana i kahi ʻoluʻolu a ʻoluʻolu hoʻi i kūpono no ka hoʻomaha a hoʻolimalima manawa me nā hoaaloha a me ka ʻohana.

3. Hāʻawi i nā kukui ambient: He mea hoʻonanikukui pākaukauhiki ke hāʻawi i nā kukui palupalu a pālahalaha e hiki ke kōkua i ka hana ʻana i kahi ʻano hoʻomaha a ʻoluʻolu.Hiki ke hoʻohana ʻia e hana i kahi ʻoluʻolu a hoʻokipa i kou home.

4. Hiki ke hoʻomaka kamaʻilio: He mea hoʻonanikukui pākaukauhiki ke lilo i mea hoʻomaka kamaʻilio maikaʻi ke loaʻa iā ʻoe nā malihini.Hiki ke lilo i ʻāpana kū hoʻokahi a hoihoi e hiki ke hoʻāla i ke kamaʻilio a hoʻohui i ka lewa holoʻokoʻa o kou home.

5. Hiki ke hoʻohana ʻia e like me ke kukui pō: Hiki ke hoʻohana ʻia kahi kukui papaʻaina e like me ke kukui pō i loko o kou lumi moe a i loko o ka lumi o kāu keiki.Hiki iā ia ke hāʻawi i kahi kukui palupalu a mehana e hiki ke kōkua iā ʻoe a i ʻole kāu keiki e hiamoe maʻalahi.
6.Saves ikehu: Hiki i ke kukui papaʻaina ke koho i ka ikehu.Hoʻohana ʻo ia i ka ikehu liʻiliʻi ma mua o ke kukui o luna a kūpono no nā wahi liʻiliʻi.

7. Hoʻomaikaʻi i ke ʻano: Hiki i ke kukui papaʻaina ke kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i kou ʻano ma o ka hāʻawi ʻana i kahi ea mehana a hoʻokipa.Hiki ke hoʻohana ʻia e hana i kahi noho mālie i kou home.
8. Hoʻonui i ka hoʻonani: Hiki i ke kukui papaʻaina ke lilo i mea hoʻonani e hiki ke hoʻohui i ke ʻano a me ke ʻano i kou home.Hiki ke hoʻohana ʻia e hoʻokō i ka hoʻonaninani o loko o kou home.


Ka manawa hoʻouna: Apr-24-2023